Välkommen till anrika Börje Olsson - mitt på Storgatan!

Sedan 1958 har Börje Olsson Konditorier haft äran att servera Luleborna gott kaffe, matiga smörgåsar och sött bakat från vårt eget bageri. 2016 påbörjas ett nytt kapitel i vår historia med nyrenoveringen av vårt konditori i gallerian Smedjan.

Mitt på Storgatan i centrala Luleå, nära shopping, promenadstråk och nöjen, finns vi redo att bjuda dig på sött och matigt direkt från vårt bageri på Björkskatan. När solen är varm öppnar vi upp våra glaspartier ut mot gatan.

Vi hoppas att både nya och gamla stamgäster ska trivas på nyrenoverade Börje Olssons Konditori i Smedjan. Och kanske unna sig ett glas vin till räkmackan, då vi nu också erbjuder lite starkare drycker ur sortimentet. Som vanligt samsas klassiker med nya bekantskaper i våra diskar, och du kan beställa tårtor och annat gott direkt i caféet när det är dags för kalas.

Välkommen in!

Festliga tårtor för alla tillfällen

Fyller kollegan år? Är det dags för kalas? Eller vill du bara överraska någon du håller kär? Beställ dina tårtor, bakverk och smörgåstårtor direkt från vårt bageri på Björkskatan.

En riktigt god tårta är färsk och bakad med kärlek. När det är dags att fira hjälper vi dig gärna att styra ihop kalaset. Vi har söta och matiga varianter som passar alla smaker. Du beställer av oss minst dagen innan via telefon eller e-post, och hämtar antingen på Börje Olsson Konditori i Smedjan eller på Björkskatan. 

Personligt med motivtårtor

Välj ditt eget motiv och överraska jubilaren med en personlig fototårta. Lämna in ett eget fotografi eller välj något av våra färdiga motiv. Beställning av motivtårtor behöver vi ha en vecka i förväg för att kunna leverera till önskat datum.

Finfika från Börje Olsson – levererat till din arbetsplats

Visst är det trevligt med fika till möten och firanden på jobbet, men det är inte alltid så lätt att hinna med och fixa. Därför levererar vi direkt till dig från vårt eget bageri på Björkskatan; snabbt, färskt och välsmakande!

Spara tid  genom att enkelt beställa ditt konferensfika eller födelsedagstårta från oss. Vi har ett stort utbud av sött och matigt fika – alltid med alternativ anpassade för olika allergier. Det fikabröd eller smörgåsar du beställer bakas i vårt eget lokala bageri på Björkskatan i Luleå och levereras direkt till kontoret. Och verkstaden, butiken eller vilken arbetsplats som helst i Luleå.

Förutom enstaka beställningar erbjuder vi också fika-abonnemang för dig som har återkommande fredagsfika eller liknande. Ett smidigt sätt att ge medarbetarna lite extra omtanke. Antingen överraskar vi med olika varianter av fika varje gång, eller så tar vi fram ett paket som passar just er. 

Har ni avtackning eller högtidsdag? Givetvis levererar vi också tårtor till arbetsplatsen. Beställ ur vårt ordinarie sortiment eller specialproduktioner med logo eller liknande, tänk bara på att vi behöver din beställning tre dagar i förväg för att kunna leverera tårtor med särskilda önskemål.