Finfika från Börje Olsson – levererat till din arbetsplats

Visst är det trevligt med fika till möten och firanden på jobbet, men det är inte alltid så lätt att hinna med och fixa. Därför levererar vi direkt till dig från vårt eget bageri på Björkskatan; snabbt, färskt och välsmakande!

Spara tid  genom att enkelt beställa ditt konferensfika eller födelsedagstårta från oss. Vi har ett stort utbud av sött och matigt fika – alltid med alternativ anpassade för olika allergier. Det fikabröd eller smörgåsar du beställer bakas i vårt eget lokala bageri på Björkskatan i Luleå och levereras direkt till kontoret. Och verkstaden, butiken eller vilken arbetsplats som helst i Luleå.

Förutom enstaka beställningar erbjuder vi också fika-abonnemang för dig som har återkommande fredagsfika eller liknande. Ett smidigt sätt att ge medarbetarna lite extra omtanke. Antingen överraskar vi med olika varianter av fika varje gång, eller så tar vi fram ett paket som passar just er. 

Har ni avtackning eller högtidsdag? Givetvis levererar vi också tårtor till arbetsplatsen. Beställ ur vårt ordinarie sortiment eller specialproduktioner med logo eller liknande, tänk bara på att vi behöver din beställning tre dagar i förväg för att kunna leverera tårtor med särskilda önskemål.

Våra fikapaket:

 

Söta

För dig som gillar variation med vill slippa välja erbjuder vi Börje Olssons söta fikapaket. Utifrån antal och beroende på eventuella allergier levererar vi en utvald mix av vårt lokalt bakade fikabröd. Vi har sött som passar alla smaker.

 

Smarta

En trevlig förmån på arbetsplatsen med stående fikaleveranser från vårt bageri i form av ett abonnemang. Välj vårt smarta fikapaket och bli överraskad med varierat innehåll varje gång, eller välj dina favoriter som vi levererar så ofta du vill.

 

Matiga

För tuffa möten eller morgonfika passar det bra med vårt matiga fikapaket. Välsmakande smörgåsar på färskt bröd från vårt eget bageri. Pålägget anpassar vi efter allergier och önskemål. Självklart kan du också addera till något sött om du vill.

 

Så funkar det

  • Ring eller maila in din beställning senast kl. 10 dagen innan leverans. Vi behöver veta antal, typ av fika och när du vill ha leveransen. 
  • Vi levererar enligt överenskommelse direkt till din arbetsplats. Inom tätorten är leveransavgiften 120 kr exkl. moms. 
  • Betalning sker enkelt och smidigt via faktura.