Börje Olsson Rekryteringsannons toppbild 1200x628px.png

Är du en kreativ konditor?

Vi söker en kreativ konditor till vårt bageri i Luleå; någon som lever och lär för att förgylla människors vardag och liv med fika och service som man minns, längtar efter och återvänder till. Det är vår goda vision här i livet. Delar du den med oss? Då kan du vara vår nya konditor. Tjänsten startar enl. ö.k. Pang på bara. Välkommen att söka.


Dina utmaningar och erfarenheter
Som konditor medverkar du till att vi erbjuder våra kunder ett fräscht, nytänkande, speciellt och oerhört välsmakande sortiment. Dina främsta utmaningar är att bidra till att ständigt förnya vårt utbud och vara kreativ i skapandet av nya produkter men även förädla klassiska bakverk mm. Därför är såväl passion och kreativitet från liknande verksamheter av största värde för oss och för dig. Du och dina medarbetare skapar tillsammans en välfungerande och inbjudande arbetsmiljö som bidrar till att göra arbetet trivsamt och utvecklande.

Dina arbetsuppgifter
Några av dina främsta arbetsuppgifter är bakning, skapande, trendspaning, uppföljning och analys. Förutom detta ansvarar du och dina medarbetare också för att skapa och utveckla en lönsam avdelning och verksamhet med gott fika och ännu godare ekonomi. Eftersom våra försäljningsställen är öppna nästan årets alla dagar förekommer arbete på helger, men som regel tidig morgon till dagtid. Tjänsten är 75% - 100% enl. ö.k. Inget degande här inte, bara att kavla upp ärmarna!

Som person är du …

  • Kreativ och visionär och stolt i din yrkesroll.
  • Du är också resultatorienterad, har hög servicekänsla och jobbar effektivt med att optimera avdelningens resultat på ett sätt som ger utrymme för mer nytänkande.
  • Eftersom vi bakar allt från matbröd till konditorivaror, så är det meriterande om du har kunskap och vana av helheten. Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet från arbete i bageri och konditori.

Vi erbjuder dig en spännande utmaning och ett stimulerande arbete i ett expansivt företag med intressanta framtidsplaner och starka värderingar.

  • Vi skapar vinst som ger oss resurser
  • Vi är nytänkare som vågar vara annorlunda
  • Vi tar socialt ansvar och värnar om vår omvärld
  • Vi söker kontinuitet och präglas av långsiktighet

Din ansökan:
Välkommen med din ansökan senast 24 september 2018. Intervjuer sker löpande.

Har du frågor, vänligen kontakta Magnus Blomqvist, via e-mail: magnus@borjeolssons.se el. 070-693 03 00