2017-09 webbbild.jpg

Vi söker ekonomiansvarig till vår huvudorganisation

Är du examinerad ekonom som söker utmaningar? Bra. Vi är en expanderande och dynamisk restaurangkoncern som söker en skarp och driven ekonomiansvarig. Kom och utveckla vårt bolag och din profession.

Jobba i den spännande rollen som övergripande ekonomiansvarig och proaktiv business controller. Ta vår ekonomistyrning framåt, effektivisera verksamheten, utveckla oss affärsmässigt och optimera vår lönsamhet.

Hos oss får du inflytande och möjligheter att påverka och förbättra. Jobba nära våra verksamheter i en bransch under ständig rörelse och förändring. Väx med uppgiften. Samla värdefull kunskap och erfarenhet som tar dig vidare i karriären och utvecklar dig som analytisk och proaktiv ekonom.

Vi heter Birghir. I vår dynamiska restaurangkoncern ingår kända varumärken som Bistro Norrland, Varvet deli & dine, Börje Olsson Konditorier, Friends fika & food och Hotell Kittelfjäll samt en egen produktionsenhet. Vi tänker alltid framåt, vi ser alltid möjligheter och vi vågar satsa på det vi tror på.

För mer information och ansökan kontakta styrelseordförande Klas Dagertun 070-591 00 41, klas@dagertun.se